Hej!
Idag var det skola igen efter en skön långhelg. I helgen har jag övningskört, ätit på enelly´s för första gången vilket var otroligt gott! Även ätit på Saigon. Har köpt restaurang chansen av Adams lag så är mycket erbjudanden på olika matställen, vilket jag tycker är perfekt haha. Matgalen.. :D  
I övrigt har jag inte gjort något speciellt. Kollat massa på trolltider och även skrivit på ett grupparbete i Religionen.
 
Idag har det varit en bra dag i skolan tycker jag. Världens godaste äppelkaka till maten t.ex , gjorde dagen lite bättre haha =D.  Dagen har flytit på helt enkelt! Inte hänt något speciellt.  När jag kom hem satte jag mig direkt med en engelska bok vi ska läsa. Animal Farm heter den, är om djur som ska föreställa Stalin, Trotsky osv, lite konstig bok. Men läste i alla fall lite i den, dock inte allt jag ska så får fortsätta imorn.
 
Nu ska jag nog ta mig någonting att äta. Sen ska jag slå ner mer framför trolltider och sedan invänta Dessertmästarna kl 20!
 
Hejhej :)
 
Blev ytterligare en lång helg, himla skönt!  Blev bara en dag i skolan för mig den här veckan pga lite saker. Var vääldigt glad i måndags, mindre glas i tisdags.. av förklarliga skäl. menmen.  I tisdags så mötte i alla fall Cornelia Och Nicole upp mig så gick dem med mig o prova studentmössa för jag inte varit med när de gjort det tidigare under dagen! Så jag bestämde storlek och ungefär hur den ska se ut!  Helt sjukt hur mycket man betalar för en mössa man ska ha på sig en gång...menmen, man får väl kosta på sig lite till/under student veckan.  Riktigt snygg är mössan i alla fall. Tror jag ska ta "guldpaketet" där ett champagne glas med mitt namn ingraverat, en guldpenna o en visselpipa ingår. Det blev t.om billigare än om jag inte tog ett paket så då är det klart jag tar ett paket när man dessutom får mer saker för pengarna då!:) 
Helt sjukt att vi tar studenten om "bara" 252 dagar. Tiden har gått ruskigt fort!
 
Igår gjorde jag inget speciellt, var lycklig över att ta lång helg. Åkte hem och kollade på troll tider och åt kakor. Älskar verkligen den där julkalendern, så mysig. Vid kl 6 så åkte jag på ett pass med cirkelträning, skönt. Sen när jag kom hem så hoppade jag direkt in i duschen och sedan bänkade jag mig framför bonde söker fru.
 
Idag har jag pratat med läkarn o bestämt att jag ska komma och ta en massa prover imorgon, så får vi se sen. Vid 1 åkte jag ner till gymmet. Skönt att jag har kommit igång med träningen igen.  Var bara jag och en till där först, sen var jag själv, skönt skönt! När jag kom hem blev det duschen och efter det lagade jag mat, pytt i panna med stekt ägg o rödbetor, haha standard när det gäller mig. Gott och snabbt! 
Nu sitter jag här vid datan och har precis gjort klart min studentmössa igen, men vågar inte riktigt trycka på beställa haha. Får se när det blir gjort, vet ju i alla fall hur den ska se ut :d.
 
Nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Fördriva tiden fram tills kockarnas kamp börjar. Får se det nu och de dejtbara imorn, eftersom de är samma tid;d.
 
Hej så länge :)