Hej! 
Gud vilket härligt väder det varit de senaste dagarna. Igår satt jag i solen största delen av dagen och läste min bok, "För dig blottad". Den är bra! Väldigt lik fifthy shades of Grey. Sen tog jag,mamma och pappa en promenad ner till sockenstugan och tog en glass. Jag som inte tål laktos hade två glassar att välja på,haha woho... Men sen så satt vi där ett bra tag och stekte i solen. Åh så skönt det var. Fick världens fulaste Bonnbränna dock. 
När vi kom hem därifrån så skulle vi egentligen grilla o ha det trevligt men dom planerna ändrades,fick bli ett besök på akuten istället. 
Men jag stannade hemma. Jag cyklade ner och köpte lite att äta på Ica. Jag är inte bara laktosintolerant utan jag tål inte gluten heller. Så jag har precis börjat använda gluten fria produkter. Köpte ett gluten fritt rost bröd samt majs bröd. Båda smakade bra som tur va. Det fanns dock inte mkt att välja på. Blir så irriterad på det, varför ska vi som är gluten o laktos få mkt färre varor att välja på?! Dyrare dessutom. Det är ju inte direkt som att vi har valt att ha det såhär....
 
Idag så har jag fixat med min filosofi analys och även suttit ute i solen och läst min bok. Men nu har den börjat gå i moln titt som tätt så har gett upp. Är inne och kollar lite serie. Men kanske ska ta mig ut snart igen,får se! Mamma o de andra kommer snart hem från Örebro så då kanske vi ska grilla. 
 snygga brännan... Åt fel håll jag vet.men det får ni leva med ;d 
Det börjar närma sig nu. Student och bal är nära... Jag har blandade känslor inför det. Det ska på ett sätt bli roligt med ett nytt steg fram i litet men...skulle lätt kunna tänka mig att gå kvar nått år till på Alléskolan haha. Kommer sakna min klass o vissa lärare riktigt mycket faktiskt. Tråkigt.. Menmen. That is life. Jag har sökt in till universitetet, offentlig förvaltning och ledning. Så det är förmodligen där jag kommer befinna mig i höst! 
Men för att återgå till studenten, studentmössan har äntligen kommit. Den sagt dock ganska hårt så får röda märken av dent t.om,men hoppas det ska funka ändå. Studentklänningen är fixad sen länge och skorna köpte jag för ett tag sen. Jag har ju både fel på "underfötterna" och vabbelfötter. Så för mig blir det inga klackar. Tänker ej riskera ngt på studenten. Men skorna blev ändå jävla dyra då jag köpte dom på en "special affär". Med skor som är extra bra för fötterna,så att jag kanske inte ska behöva ha super ont under fötterna heller.  Japp,jag har fel på det mesta i kroppen känns det som. Känner mig som en 75-åring ibland. Men det är som det är. 
 
Jag köpte även balklänning här om dagen!! Är så himla nöjd med den!! Tror dock att jag kommer sticka ut ganska mkt. De flesta verkar som att de ska ha röda och rosa klänningar. Jag har en turkos/grön. Så Japp jag kommer nog sticka ut från mängden. Men det behöver ju inte vara negativt=) färgen på känningen passade väldigt bra till mitt röda hår och gröna ögon! Så jag tror att det blir toppen. Jag ska gå på balen med Jocke i min klass! Det blir säkert jättekul=) 
Ska bli så roligt att få göra sig så fin också:D  
 
 
 
 
 
Jag hämtade mamma när hon slutade idag. Vi åkte till en ny butik som öppnade i Hallsberg idag. Fick med mig ett par byxor hem. Mamma fick med sig en del också. Sen handlade vi på Ica oså satte vi oss i bilen och fikade på varsin vaniljmuffin. Riktigt smarriga. Sen åkte vi hem o bjöd över mormor o morfar på grillning. De gick precis. Just nu ligger jag i sängen i magplågor. Den är stor som en fotboll. Hatar min mage...
På lovet var jag och mamma på Spa torsdag-fredag. Det var jättetrevligt. Massage,ansiktsbehandling,bad osv. Men man borde ju bli pigg efter att ha tagit det så lugnt,men nej det blev man ju verkligen inte. Har varit på spa ett antal gånger förut men den här gången tog priset i trötthet. Mådde t.om illa för jag var så slut. Oså körde jag på utgång när jag kom hem. Men det gick tro det eller ej bra! Blev piggare under kvällen.
 
 
 
Det har blivit en hel del party sen sist. Man behöver ha en paus i vardagen då och då o komma ut o roa sig med sina vänner! Så det har blivit en hel del av den varan,men den enda som klagar på det är plånboken. Den ekar ganska tom just nu haha. Men men,vi lever bara en gång! Senaste utgången blev med Hanna Claudia och Jenny. Det var riktigt roligt! Aldrig dansat så mycket! Det enda som förstörde en del av kvällen,var de respektlösa jävlarna som inte fattar att min kropp är min kropp och det är jag som bestämmer vad som får göras med den. Det gör mig så jävla förbannad att man inte ska kunna gå ut och ha kul med sina kompisar utan att man helt plötsligt har en främmande hand här och var. Vafan tänker folk med egentligen? Fattar inte hur man kan vara så jävla respektlös. Men nog om det,blir bara förbannad när jag tänker på det. 
 
I övrigt så har de senaste utgångarna varit väldigt roliga!=) 
 
Det var jättelänge sen jag skrev här nu. Men blev sugen igen! Kan uppdatera lite om vad som hänt sen sist,men bara stora delar av det. I övrigt så börjar jag om på ny kula!=)