Idag har jag ju då jobbat som sagt, 12-21.30. Det var kul idag också,trivs verkligen på jobbet =)  när jag kom hem hade mamma bakat glutenfria kakor och bullar,Wohoo. Kan varken äta gluten eller laktos nämligen!  
 
Just nu ligger jag i sängen och har ont i benen efter den långa arbetsdagen.  helt sjukt,jag hör alltså någon av mina föräldrar snarka trots att de är två rum bort?? Det hörs genom ventilen. Helt otroligt alltså. Även mycket irriterande. Jag är en sån som har mycket, mycket svårt att sova om jag hör det minsta lilla ljud. Har dock blivit van vid att höra lite ljud då jag hamnade vägg i vägg med min bror när alla i familjen böt rum. Inte bara vägg i vägg med honom utan även med hans tv spel om vi säger så. Det gapas både från honom och tv spelet.. När vi precis bytt rum så fick jag ligga med huvudet vid fotändan och ha öronproppar för att kunna sova,haha! 
 
Det var nog allt jag hade att säga. Nu är det sovdags för min del. Godnatt 
I brist på andra bilder får det bli en bild från midsommar,som förövrigt var en väldigt bra midsommar. 
Idag jobbade jag 11.30-15, det var riktigt kul faktisk. Jag jobbar förresten på Burger King,har nog inge nämnt det. Det första folk tänker när de hör "jobb på bk" kanske är att det är ett skit jobb. Men det är det inte,inte alls. Det kan t.om vara riktigt jädra kul att jobba!=) jag gillar att stå i kassan och prata med folk osv=) 
 
Just nu ligger jag i sängen framför sex and the city. Kommer förmodligen ligga här resten av kvällen. Jag känner för att göra något,vilket jag även skulle kunna. Men samtidigt så orkar jag inte haha. Ska jobba 12-21.30 imorgon,långt pass. Så det kanske är bra om jag vilar upp fötterna osv tills dess=) 
 
Ja det var väl allt jag hade att säga just nu! 
 
 
Hej! 
Idag vaknade jag,som igår,med en galen träningsvärk. Haha kan knappt gå :$  
Men igår iallafall så var jag i stan en sväng,fick med mig ett par nya converse och även ett par älskade Nike air max!! Är så glad,älskar dom! 
 
 
Idag var jag på bio med mamma. The fault in our stars såg vi, och gud vad sorglig den var. Man hörde snyftande i hela biosalongen. Men bra var den iallafall. Blev helt kär i "Augustus Waters"!   Så mycket mer har jag inte gjort idag. 
Kollar någon film nu o ska nog snart lägga mig. Ska jobba några timmar imorgon. 
 
Hej! Imorse gick jag upp, åt frukost och kollade på ett avsnitt av heart of dixie för jag missade det igår. Sedan promenerade jag till gymmet,skaffade nytt gymkort, körde ett rump-och benpass,för att sedan vandra hem igen. När jag kom hem gjorde jag en sallad som jag åt framför sex and The city. Lite senare blev jag sugen på något gott,men istället för godis så åt jag vanilj kvarg. Mycket gott och väldigt mättande. 
Nu har jag precis kommit in från ytterligare en promenad,denna gång med mamma. 
Jag har bestämt mig för att börja ta tag i träning och förbättra kosten. Man mår ju så mycket bättre av att träna,äta rätt och känna sig nöjd med sig själv!=) 
 
Nu ska jag slå mig ner framför tvn och kolla dokumentären om lindsay lohan. En av favoriterna som går på tv just nu. Kan varmt rekommendera den! 
 
 
 
Det sägs att man aldrig ska ångra någonting som en gång gjort en glad. Jag håller inte med. Iallafall inte när "fallet" gjort en mer ledsen,besviken och arg än vad det gjort en glad. 
Det senaste året har varit upp och ner. För ett år sedan träffade jag någon. Jag förutspådde redan från start att denna person inte skulle vara bra för mig. Nu tänker jag " varför lyssnade jag inte på mig själv då?" Då hade jag sluppit denna besvikelse,gång på gång. Jag hade sluppit alla bråk och att ständigt gå o vara ledsen för jag visste att jag tillslut skulle bli tvungen att sluta träffa honom. Och jag hade sluppit denna olyckliga kärlek. Han är inte pålitlig och kommer heller aldrig att bli det. Nu har den här stunden kommit,stunden då jag har bestämt mig för att nu får det vara nog. Jag har tänkt denna tanke många gånger förut,jag har även sagt det. Men jag har inte klarat av att hålla det. Jag tyckte ju så mycket om honom. "Förblindad av kärlek" skulle man kunna säga. Fast egentligen var jag inte blind.  Jag såg att jag blev mer och mer fäst vid honom. Att han fick mig att må mer dåligt än bra. Att han sårade mig nästan varenda gång vi träffades..
Men jag kunde ändå inte sluta. Jag var fast. 
Men nu är det slut med det. Som en fin vän till mig sa:Ja nu är det banne mig slut!! Du ska komma över honom! Det kommer bli smärtsamt nu men det kommer gå över. Om du hade stannat med honom hade smärtan bara fortsatt. Tortyren hade dragits ut liksom. Nu är det dags att ta klivet ut! Ut med det gamla, in med det nya! han är bara en liten myggfjärt i ditt liv. Känns som han är en jätte nu men sen kommer han inte vara någonting <3
 
Jag är så glad att jag har mina vänner. De finns alltid där,oavsett vad.
 
Måste bara tillägga,att denna person inte är någon typisk idiot. Fick en känsla av att den bilden målats upp nu. Han är inte dum med avsikt. Jag antar att han inte kan bättre bara. Men det är ju tyvärr lika illa för min del. Jag mår inte bättre av vad han gör bara för att han inte fattar att det sårar mig. Jag mår inte bättre av att han håller på med andra bara för att han "är impulsiv o inte tänker på konsekvenserna ". 
 
Trots allt detta så tycker jag så otroligt mycket om den här personen. Jag bryr mig om honom och han betyder mycket för mig.  Väldigt mycket. Vet inte om jag känt en sådan dragning till någon förut. Men det spelar ingen roll. Jag måste göra det här för min egen skull. Och om jag får säga det själv, så är slutet på våran vänskap/ kärlek eller vad man ska kalla det, till mestadels hans förlust. Jag har funnits där i alla lägen..men men. 
 
Att sluta träffa denna person må vara det svåraste jag någonsin gjort. Men jag kommer klara det. Inom sinom tid så kommer allt kännas bra igen. 
 
Kändes skönt att få skriva av sig lite.
Jag har en tendens att alltid falla för "fel killar". Fick ett tips av en man för ett tag sedan. Han sa att om jag får kontakt med en kille som jag absolut inte fattar tycke för,då ska vi träffas. Om jag däremot börjar prata med någon och jag märker att jag blir intresserad,då ska jag springa för livet. Ungefär så. Intressant och egentligen ett bra tips haha. Det kan vara ett tips till er därute som är lite som jag,fattar tycke för fel personer. En god vän till mig t.ex ;)  
 
Det för allt för nu.
Hej så länge 
Gud vad allt har gått fort. 
Jag har tagit studenten. Jag har fortfarande inte förstått att det är sant. 
Mina 3 gymnasieår har varit helt fantastiska. Den bästa delen av skoltiden helt klart. Jag har haft världens bästa klass och de bästa klassföreståndare man kan tänka sig.  Jag är ledsen över att det nu har tagit slut. Men jag är även otroligt tacksam för alla människor jag fått ha runt omkring mig under mina gymnasieår. Jag har fått vänner för livet  och minnen jag alltid kommer att ha kvar. 
Till hösten väntar universitet.