Glömde ju säga det viktigaste av allt!  Har idag bokat studentkryssningen med mina brudar Jenny Fine och Ewe! Kommer bli så himla braaaaaa!!!
 
 
Ja idag och igår har jag varit i skolan och det har väl inte hänt något speciellt intressant.
Har haft inställda lektioner båda idag och igår pga att vår svenska/sociologi lärare varit borta. Har varit grymt skönt och välbehövligt att få sluta tidigare! Igår åkte jag hem redan vid 12. Det spöregnade när jag skulle cykla hem från stationen så mormor kom och hämtade mig =). Sen åkte jag hem och åt för att sedan bege mig till astmasköterskan. Har haft en sån himla torrhosta i perioder som blev bättre när jag fick astma medicin. Men vet inte om det var en "tillfällighet" för nu har jag inte haft så mycket hosta på sistone. Men med tanke på att jag har astma i släkten så tänkte jag att det var bäst att kolla i alla fall. Jag är även ständigt förkyld och det kan ju isåfall också ha något med saken att göra. Så har fått en hem grej jag ska blåsa i varje dag ett tag o skriva upp resultaten oså. Så får vi se sen. :)
 
Idag blev det inte heller en så lång dag. Åkte hem 14.12. Vi har galet mycket arbeten nu, arbeten hela tiden verkligen :o. Idag fick vi veta två till vi skulle ha i religion och enticitet & kulturmöten. menmen det ska allt bli bra. Lite uttjatat med arbeten hela tiden bara haha :D.  För övrigt har det inte hänt så mycket idag. Har snackat massa om, ja både det ena och det andra med min fina vän Fatma! Det är verkligen en tjej som är bra att prata med. Alltid så förstående,lyssnar och bryr sig! ♥
 
Nu väntar jag på laxsoppa. Ska bli spännande att se hur den smakar.
 hej så länge!
 Igår kom jag hem runt halv ett. Läste lite körkort och latade mig framför tvn hela dagen/kvällen med lite göttigött. La mig tidigt. Idag var jag tvungen att gå upp vid halv 9 för att vi skulle åka t Västerås, Adam hade match. Måste ju ta alla chanser att övningsköra. Idag gick det även riktigt bra =). 
Jag kolla inte så mycket utav matchen utan gick till bilen och plugga. Har en hel del jag måste få gjort i helgen så jag kände mig så stressad. Så jag fick lite gjort i alla fall. Det var så himla varmt i bilen och jag hitta inget bra ställe att sitta på, så det blev att jag satte mig i bagaget, haha inne men samtidigt ute typ, perfa.  Kom hem vid 18 och har typ pluggat sedan dess. Har översatt ord jag inte förstår i mina engelsk artiklar. Så har ju typ skrivit två ordböcker.. haha. Segt som fan.  Enda jag hunnit sen jag kom hem. Imorgon måste jag fortsätta o läsa igenom o fatta artiklarna, stryka under osv. Sen måste jag även göra svenska osv.. bläää. Kan med andra ord inte påstå att jag längtar till imorgon.
 
Vek även foten IGEN här om dagen. Inte så mkt som tur är men det lilla räckte då foten fortfarande är dålig. Nu är den alltså ännu sämre och gör riktigt jävla ont. Tror jag blir tokig snart.
 
Menmen, nu ska jag nog äta lite chips och fixa mig för sängen! 
 
Nattinatti
Idag hade jag ju som sagt ingen skola. Gick upp runt halv 9, åt frukost och satte mig och plugga. Vid kvart i tolv böt jag om, fixade mig lite och tog sedan cykeln till sjukgymnasten. Måste verkligen bygga upp musklerna i mina fötter. För lite över ett halvår sen så fick jag inflammation i båda fötter. Kunde inte gå mer än nödvändigt på ett helt halvår för det gjorde så ont! Galet jobbigt! Så pga det så är ju mina fötter riktigt svaga nu plus att jag alltid har haft "vabbel fötter". Så på tre veckor lyckades jag vika båda fötter vid olika tillfällen. Så det har varit jättejobbigt, eller ja, det är jättejobbigt. Sen så var jag ju hos sjukgymnasten idag, och ena foten är som en rejäl stukning fast den börjar ge sig nu. Men i den andra så har jag liksom ont vid sidan under foten. Så det är muskeln där som håller på och trasslar. Det går heller inte att göra så mycket åt, så det känns ju skit rent utsagt. Känner bara att ska jag inte kunna röra på mig på ett halvår igen så får jag verkligen totalt damp. Men har i alla fall fått övningar så jag inte ska vika fötterna lika lätt. Ska verkligen ta tag i det och bygga upp musklerna i fötterna. Ska göra övningarna 3-4ggr i veckan , ett antal ggr per dag.
 
Nu så väntar jag på mat. Sedan ska jag övningsköra till Örebro. Har fått omboka min uppkörning 3ggr för jag varit sjuk och mina fötter varit fuckade... Har inte kört på ett tag nu och då kommer man ju liksom ifrån det lite. Helvete.. menmen! Hoppas det går bra idag!
Jag har nyligen börjat använda mina glasögon i stort sett varenda dag. Har bytt linssort för mina förra skavde så himla mkt i ögonen och jag fick sår av dem. Men mina nya linser ser jag istället suddigt med. Själva linssorten som inte passar för mina ögon eller nått. Därför har jag dem inte mer än när jag ska ut på krogen eller så. 
 
Men i alla fall, nu har jag i stort sett varje natt vaknat och fått panik. Jag har verkligen känt som att glasögonen fortfarande sitter på mig och jag inte får av dem! Det låter säkert helt sjukt. Men tänk er själva, det verkligen känns som ni har glasögonen på er och dem liksom "sitter fast" och går inte att få bort. Helt sjukt jag vet, varför blir det såhär? Mycket konstigt!
 
 
 
Igårkväll så blev jag inbjuden till evenemanget "Studentkryssning" på facebook. Blev så himla glad och taggad!! Studentkryssningen äger rum i Februari men man ska boka hytt osv redan 17 september. Så detta är i stort sett det enda vi har snackat om i skolan idag. Vi har sett fram emot det här så himla länge. Det ska bli så sjukt kul! Jag ska dela hytt med Ewe och Jenny o eventuellt någon mer!  Det har skrivits om detta i vår smsgrupp hela dagen ungefär haha. Det gäller att planera och tagga till i tid ;).
 
Förövrigt idag så har jag varit i skolan som vanligt då. Men fick sluta tidigare åka hem 14.12 istället för 15.40 som vi egentligen gör på tisdagar. SÅ SKÖNT. Har haft en sån himla tung huvudvärk, varit varm och känt mig seg idag. Tror det beror på väderomslaget! Är väldigt känslig för sånt o får alltid huvudvärk då.
När jag kom hem så åt jag och direkt efter så tog jag mig ett bad. Hade både ont i huvudet o magen samt kände mig ofräsch så det var skönt. Både huvudvärken o magvärken sitter fortfarande i dock, men kände mig i alla fall lite piggare efteråt.
 
Imorgon har vi bara två lektioner, och den ena är utan lärare och på den andra lektionen så ska jag till sjukgymnasten. Vilket innebär en "ledig" dag imorgon. Har ju dock uppgifter att göra istället, men i alla fall. Skönt med sovmorgon.  Har inte vant mig vid att gå upp vid halv sex än. Är helt galet trött på mornarna och tror alltid det är ett skämt när alarmet ringer.
 
Nu tror jag att jag ska ta mig en tupplur faktiskt. haha är så himla tröööttt.
 
Hej så länge :)
 
Idag var jag och Ewe riktigt effektiva i skolan. Vi fick klart två arbeten! :)  Sen lämnade vi även in vårat tal i retoriken idag! Vi slutade redan vid 11.50 för vi blev klara med svenskan tidigare. Då tyckte vi att vi förtjänade riktigt god mat så vi drog till bowlingen och åt när vi kom hem! Riktigt gött och dyngvarmt  ute i solen. När jag kom hem så la jag mig direkt i sängen och sov i en timme ungefär. Helt slut! Trodde det var mitt i natten i morse när alarmet ringde.
 
Nu funderar jag på om jag ska göra klart en uppgift i sociologin eller om jag ska ta det imorn eller på onsdag...Haha så lat. Men frågorna är så himla jobbiga.. Så det återstår att se!
 
Hej så länge!
 
 
 
  
Kör igång med bloggandet igen tänkte jag!
 
I helgen så har en barndomskompis från Halmstad och hennes familj varit i Laxå. I fredags så träffade jag Alexandra då, och vi tänkte hitta på nått kul. Vi tog en sväng med bilen till att börja med, då hon nyss har fått körkort! Men kvällen blev ju inte riktigt som vi tänkt.  När vi gått ur bilen och sedan kommer tillbaka, så säger hon: " Är det bara jag, eller är det totalpunka?" Jag: "Åh shit, jaa". Hahah så ja det var alltså fetaste hålet i däcket.  Så det var bara att springa o hämta våra pappor som var på bowlingen o kollade fotboll. Så de försökte fixa det men det funkade inte så bra. Så de fick ringa och efter att ha väntat ett bra tag så kom det äntligen en kille från Örebro o fixade det. Haha, vilken kväll.
 
Igår så drog jag, mamma o pappa ner till sockenstugan vid halv elva/elva och tog en riktig mysfika med familjen Ekstrand! God fika och strålande sol.
Jag ville ju gärna visa Alex hur en utgång för mig ser ut liksom, o köra en rolig krogen runda. Men då jag har två stukade fötter så kändes det inte riktigt som ett alternativ. Så, igår för att ha något att göra så drog vi till After summer party i Laxå. Först var vi hemma hos mig och drack lite. Vi hade fullt hus då mammas kompisar var där och firade henne i efterskott. Vi åt sjukt god mat, kantarell paj till förrätt, mexikansk pastasallad till förrätt och choklad kaka made by me till efterätt! Sen kom även en killkompis till mig tsm med hans kompis till oss en stund. =)  Sen drog vi då ner till After summer party. Det blev en riktigt trevlig kväll faktiskt:)  Kul att umgås en del med halmstadsborna då vi inte ses så ofta!
 
Idag har jag inte gjort något speciellt. Ätit 3 portioner av det som var kvar av pastasalladen. Haha! Verkligen helt otroligt gott! Förut så tog jag mig en cykeltur i det vackra vädret, sedan satte jag mig på trappen och skrev av lite recept till min egna recept bok som jag ska ha när jag flyttar hemifrån :) Hmm.. vad har jag gjort mer?
Jo juste, jag gjorde klart ett tal till retoriken. Vi skulle skriva ett tal om något vi känner väldigt starkt för, antingen hatar eller älskar. Jag skrev om hur mkt jag hatar falska människor. Vet inte riktigt om upplägget blev som det skulle, men är ändå nöjd. Kändes på något sätt så jädra skönt att få skriva av sig om ämnet. Det är verkligen det värsta jag vet med falska personer. T.ex "vänner" som snackar skit bakom ryggen o bara låtsats att de bryr sig osv. HATAR verkligen sånt. Såna personer har ingenting i mitt liv att göra i alla fall!
Har inte gjort så mycket mer idag. Satt precis och kollade igenom min gamla blogg, lite intressant att se vad man kände inför saker och vad som hände i ens liv precis så liksom.
 
Imorgon börjar jag tidigt, vilket innebär att alarmet står på 05.35. Fyfan. Inte det minsta sugen. Menmen! Nu ska jag lägga fram kläder till imorn!
 
Nattinatti